Jasmine & Gizmo

Magic Colour Jazzo Girl “Jasmine

&

FIN UCH SE UCH SE VCH SE LCCH Bobbylina´s Quite A Guy “Gizmo”

 

Valpar födda 8/9-14. Tre hanar och fem tikar.

För mer info om valparna klicka här.

Jasmine och Gizmo

Inavelsgrad på valparna: 0,2 %

Jasmine är mattes pärla, alltid glad och sprallig när vi ska hitta på någonting. Hon är lättlärd och så länge hon får hänga på oss tycker hon det mesta är roligt. Jasmine är en riktig all-around hund och har testat på lite av varje men det som hon trivs med allra bäst är att få springa och vi har under senaste tiden börjat träna mera aktivt lure coursing och viltspår. Hon är utställd med flera CK:n.

Gizmo är även han en mycket glad och trevlig whippethane som bor hos Annelie och Patrik i Kramfors i Västernorrland. Likaväl som han är en aktiv och glad whippetkille så tycker han även om att njuta av livet i soffan. Gizmo visar även på hur härligt mångsidig en whippet är och både meriterad i utställning, lure coursing och viltspår. Han har en meritlista innehållande: Svensk utställningschampion, Svensk lure coursingchampion, Svensk viltspårschampion, utställd med två svenska CACIB, ett finskt CACIB och har därav även erhållit whippetklubbens trippelpris. Gizmo har också rundbane licens som bäst K4 och M4.

Jasmine och Gizmo är två hundar med fina temperament, har arbetsglädje i sig och som andra whippar: livsnjutare!

I och med denna parning vill vi föda upp friska och sunda hundar med ett stabilt och bra temperament. Hundarna ska vara rastypiska och trevliga familjemedlemmar. Vi har tittat på temperamentet, storleken, stamtavlorna och egenskaperna på Jasmine och Gizmo och tror verkligen på denna kombination.

För mer info om Gizmo: http://www.blingz.n.nu/

Gizmo 

Jasmine

Stamtavlor:

Klicka här för att se den i Whippet Archives